Kaupunkikävelyä ja remmitreeniä

Käytiin eilen kävelemässä Kalliossa ja istumassa Sinisen Huvilan kahvilassa. Kaupunkikävely sujui ihan kohtalaisesti, yksi ohitus oli supervaikea ja siitä mentiin ohi lähinnä kiskomalla, muuten saatiin aikaiseksi myös inhimillistä käytöstä (tosin pari kertaa piti vähän pysähtyä vetämään henkeä ja rauhoittumaan, kun pennulla ja sitä myöten myös hihnan toisella päällä oli vaarassa keittää yli). Ruoka ei taaskaan oikein maistunut kun jännitti, mutta kun aloin palkkaamaan lelulla päästiin kohtuullisen ruuhkaisistakin kohdista ohi kunnialla. Kahvilassa Humu oli rauhaton mutta hiljainen, joten ihan mukiinmenevää käytöstä pennulta. Alussa pääsin palkkaamaan Humua rauhoittumisesta mutta sitten mielenkiinto ruokaan hävisi taas taivaantuuliin, ja lelu nyt ei ajanut oikein asiaansa rauhoittumisen opettelussa... saatiin kuitenkin jääteet litkittyä, eikä saatu yhtään pahoja katseita, joten tavoitteet saavutettu!

Kahvilan jälkeen käytiin vielä katsomassa pallokentällä jalkapallopelejä. Humu oli jo niin väsynyt, että rauhoittui hienosti, eikä edes juurikaan haikaillut vieraiden ihmisten luo, vaikka pujoteltiin ohi ihan vierestä.

Tänään sitten pidettiin aamupäivätreenit "sukulaisspanielin" kanssa. Harjoiteltiin lähinnä rauhassa oloa toinen koira näköpiirissä ja remmikävelyä toisen koiran lähettyvillä. Treenit sujui hyvin, Humu haukahti muutaman kerran alkuun ja sen jälkeen toinen koira sai aikaan korkeintaan tuijottelua, mutta ei sen kummempaa. Varsin mallikelpoista :)

Tänään lähdetään vielä uudestaan pallokentälle ja samalla ihmettelemään keskustan meininkiä. Saatetaan jopa ajaa ratikalla. Tässä vielä tämänpäiväinen kuva, kyllä se vaan kasvaa ja miehistyy :)




No comments:

Post a Comment